ВАМ УЖО
СПОЎНIЛАСЯ 18 ГОД?
НА ЖАЛЬ, ВЫ НЕ МОЖАЦЕ ЗАЙСЦІ НА САЙТ.
ВЯРТАЙЦЕСЯ, КАЛІ ВАМ СПОЎНІЦЦА 18.
НЕ
ТАК
PUMPKIN ALE IPA ALL SOUR ALE піўны архіў 2017     ▪ 2016     ▪ 2015     ▪ 2014     ▪
Мы сабралi для вас гiсторыю ГАТУНКАЎ пiва лiнейкi «Калекцыя
майстра», каб вы мелі магчымасць узгадаць, а можа нават і
адчуць, якімі былі тыя самыя гатункі калекцыі.

Дзяліцеся сваімі ўспамінамі і водгукамі ў нашых сацсетках.
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА GINGER BEER — лагер, звараны з даданнем iмбiру i перцу чылi. З гэтымі інгрэдыентамі піва мае яркі водар, прыемную вастрыню і выражаны сагравальны эфект.
5,3 % AБАЛКАГОЛЬ
13 %Масавая доля
сухіх рэчываў
16 IBUГорыч
0,33 | 0,5 лФармат пакавання
шкло
лістапад
2017
выпуск
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА IMPERIAL PORTER — цёмны гатунак пiва, звараны з выкарыстаннем дражджэй нiзавога браджэння. Акрамя светлага i карамельнага ячменнага соладу ў прадукт даданы солад Chateau Chocolat, з якім піва атрымала выяўленыя ноты падсмажаных арэхаў.
8,5 % AБАЛКАГОЛЬ
21 %Масавая доля
сухіх рэчываў
50 IBUГорыч
0,33 | 0,5 лФармат пакавання
шкло
лістапад
2017
выпуск
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА American Black Ale мае цёмны, глыбокі, чорна-карычневы колер, як і ўсе элі, з’яўляецца півам верхавога браджэння. Адметнай асаблівасцю новага гатунку з’яўляецца багатая кампазіцыя хмелю і соладу. У American Black Ale выкарыстоўвалася 4 віды піваварнага соладу: светлы ячменны, неабсмажаны Dark Ale Malt, ячменны абсмажаны Chateau Black, ячменны абсмажаны Chateau Chocolat. Таксама ў рэцэптуру гатунку ўключаны 4 віды хмелю, якія былі вырашчаны ў Амерыцы: Centennial, Cascade, Chinook, Summit.
5,5 % AБАЛКАГОЛЬ
13 %Масавая доля
сухіх рэчываў
56 IBUГорыч
0,33 | 0,5 л.Фармат пакавання
шкло
красавік
2017
выпуск
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА Ginger Beer — гатунак светлага піва з дабаўленнем натуральнага імбіру, які надае напою адметны водар і вастрыню. У складзе — натуральныя дрожджы, хмель, солад, ачышчаная артэзіянская вада і экстракт імбіру.
4,2 % AБАЛКАГОЛЬ
10 %Масавая доля
сухіх рэчываў
15 IBUГорыч
0,33 л.Фармат пакавання
шкло
Кастрычнік
2016
выпуск
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА Фрамбуа — піва ў традыцыі бельгійскіх гатункаў з садавіны верхавога браджэння з натуральным малінавым сокам. Піва з характэрным пшанічным смакам, лёгкім адценнем маліны, густой пенай і насычаным рубінавым колерам.
4,6 % AБАЛКАГОЛЬ
11 %Масавая доля
сухіх рэчываў
0,33 л.Фармат пакавання
шкло
май
2016
выпуск
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА Jim BeEr — адметны гатунак піва, звараны з дабаўленнем спецыяльнага соладу «шато віскі», які выкарыстоўваюць для вырабу аднайменнага напою.
5,1 % AБАЛКАГОЛЬ
12 %Масавая доля
сухіх рэчываў
0,33 л.Фармат пакавання
шкло
лістапад
2015
выпуск
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА Australian Bitter — cветлае піва на духмяным аўстралійскім хмелі, зваранае па тэхналогіі «сухое ахмяленне» (dry hopping). Хмель дадаюць у сусла на стадыі браджэння, што надае піву асаблівую свежую горыч з вострым і анісавым адценнем.
4,4 % AБАЛКАГОЛЬ
11 %Масавая доля
сухіх рэчываў
0,5 л.Фармат пакавання
шкло
чэрвень
2015
выпуск
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА Swiss Black — цёмнае піва, зваранае па аўтарскай тэхналогіі з экстрактам шакаладнага соладу і какава-бабоў для лагоднага смаку і ледзь улоўнага водару шакаладу.
4,6 % AБАЛКАГОЛЬ
12 %Масавая доля
сухіх рэчываў
0,33 л.Фармат пакавання
шкло
лістапад
2014
выпуск